Ota yhteyttäTarjouspyyntö
Close
Tarjouspyyntö [ninja_forms id=1]
Close

Ajankohtaista

Pohjoismaiden johtava teknologia-tapahtuma järjestetään pitkän odotuksen jälkeen Helsingin Messukeskuksessa toukokuun 3.-5. päivä ja on todella mukava päästä näkemään taas asiakkaita ja kollegoita kasvotusten pitkän tauon jälkeen!

YTM-Industrial esittelee osastolla 6k91 aiemmin Colly Company nimellä toimineen suodatustiimimme, jonka valikoiman keskiössä ovat maailmanlaajuisesti tunnetut ja laadukkaat Pall-suodattimet. Niiden lisäksi osastolla esittelyssä esimerkiksi Bühler antureita ja AZUD vedensuodatustekniikkaa.

Suodatus- ja erotustekniikka on näillä messuilla ensimmäistä kertaa esittelyssä YTM-Industrial nimen alla. Osastoltamme kuulettekin, miten YTM:n kattava valikoima virtausteknisiä laitteita, mittareita ja voiteluratkaisuja tukee jatkossa suodatusasiakkaitamme entistäkin monipuolisempana palveluna.

Kestävän huomisen ratkaisut

Tämän vuoden Teknologia-messujen teemana on ”Kestävän huomisen ratkaisut”, mikä istuu erinomaisesti YTM:n arvomaailmaan ja ratkaisuvalikoimaan. Prosessipuhtaudella voidaan parantaa niin energiatehokkuutta, turvallisuutta kuin tuotantotehokuuttakin ja pidentämällä laitteiden käyttöikää sillä on myös suora kiertotaloudellinen vaikutus.

Teknologia-messut ovat hyvä pysähdyspaikka kaikille teollisuuden tai teknologia-alan ammattilaisille, jotka haluavat oppia alan uusimmista ratkaisuista ja verkostoitua – nähdään siis toukokuussa messukeskuksessa ja jutellaan lisää!

Artikkelit

Järjestelmässä ei artikkeleita Kaikki artikkelit