Ota yhteyttäTarjouspyyntö
Close
Tarjouspyyntö
Fields marked with an * are required
Close

Yritys

Colly Company on erikoistunut suodattamiseen ja erotteluun. Ratkaisumme perustuvat valikoitujen markkinajohtajien tuotteisiin. Meidän tavoitteena on luoda asiakkaan tarpeisiin optimoituja ratkaisuja tuottaen lisäarvoa asiakkaidemme tuotantoon ja tuotteisiin. Kunnossapidossa toimimme niin kiertovoitelujärjestelmien kuin hydrauliikan parissa. Vesien puhdistuksessa erottaudumme puhdistustehomme ansiosta, jossa suuret kapasiteetit ovat erikoisosaamistamme.

Colly kuuluu Indutrade-yritysryhmään, joka koostuu useista itsenäisistä teknistä kauppaa harjoittavista yrityksistä. Yhteistä kaikille on tuotteiden tinkimätön laatu ja asiantunteva palvelu. Indutrade-konserniin kuuluu kaikkiaan noin 200 yritystä 27 maassa. Suomessa Indutradeen kuuluu noin 19 yritystä kattaen tarjonnallaan teollisuuden tarpeita monipuolisesti. Indutrade konsernina panostaa pitkäaikaisena sijoittajana yrityksiin, joilla on vahva kyky kehittyä ja toimia omalla toiminta-alueellaan. Indutrade konserniin kuuluu kaikkiaan noin 240 yritystä. Toimimme pääasiallisesti Pohjoismaissa, mutta olemme laajentuneet kattamaan kaikkiaan 27 maata.

Colly Company on ollut Suomessa yli 40 vuotta, vuodesta 1976. Toimintamme alkoi Helsingin keskustassa ja olemme päätyneet Konalaan. Juuremme ovat vahvasti Ruotsissa, jossa toimii Colly Company Ab jo vuodesta 1957. Colly Company on Suomessa jakautunut useaksi yritykseksi, joita ovat : Vipmek, Kiinnike-Kolmio, Maanterä, Colly Components.

Colly panostaa pitkiin toimittajasuhteisiin. Esimerkkinä Suomen Colly on toiminut Pallin kanssa jo yli 40 vuotta ja Colly Ruotsissa yli 55 vuotta.

Olemme sertifioituneet vuosia yhdessä Inspectan kanssa.

Meillä on ISO 9001 ja ISO 14001 standardit osana laatujohtamistamme.

Tuotteiden osalta tavoitteenamme on nolla virhetoleranssi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Palvelussamme kehitämme prosessejamme ja toimintaamme, jotta kykenemme entistä parempaan toimintaan sekä vähentämään riskejä tai vaikutuksia ympäristöön.

Toiminnassamme noudatamme Suomen lakia ja asiaankuuluvia määräyksiä.

Olemme PYR jäsen ja toimimme aktiivisesti pakkausmateriaalien optimoinnin parissa.

Edistämme materiaalien kierrätystä ja hyötykäyttöä osana Collyn logistiikan optimointia.

Luottoluokituksissa olemme olleet jo vuosia AAA luokassa, joka on tuonut meille oikeuden kertoa kuuluvamme titanium luokkaan.