Ota yhteyttäTarjouspyyntö
Close
Tarjouspyyntö [ninja_forms id=1]
Close

Kest aseptiset komponentit

Kest-Lock liitin

Kest-Lock on patentoitu aseptinen pikaliitin säiliöihin ja putkistoihin. Kest-Lock yhdistää uuden innovatiivisen ja perinteisen TC-laippaliitännän edut aseptiseen tankkiliitäntään.

Kest-Lockin ainutlaatuisen pikaliitin ja aseptinen hitsattava laippa muodostavat sileäpintaisen liitännän tankkiin. Liitännässä on oleellista aseptinen suunnittelu sekä helppo ja turvallinen käytettävyys myös SIP ja CIP prosesseissa. Kest-Lock on suunniteltu kriittisiin kohteisiin, joissa aseptinen rakenne sekä helppo ja nopea käsiteltävyys ovat tärkeitä. Laitteen kiinnittäminen tai irrottaminen Kest-Lockiin ei vaadita työkaluja. Lukitusrenkaan rakenne tekee laitteen kiinnittämisestä helppoa ja turvallista. Kest-Lock on aseptinen tapa liittää laitteita kuten esim. venttiileitä, painemittareita ja letkuja, jotka on varustettu TC-liitännällä.

Laitteen yhdistämiseen tai irrottamiseen Kest-Lock liittimestä ei tarvita työkaluja. Pikarengas on suunniteltu turvalliseksi ja yksinkertaiseksi ja sen avulla laitteen liittäminen on helppoa. Asennusaika 10 sekuntia!

Kest Lock – ainutlaatuinen pikaliitin

 

Kest näytteenottolaite

Kest näytteenottolaite mahdollistaa näytteenoton kontrolloiduissa olosuhteissa. Laite on suunniteltu kestämään CIP ja SIP käsittelyitä. Teräksinen näytteenottolaite on liitettävissä TC-liitännällä putkistoihin tai säiliöihin ja se sisältää näytteenottomembraanin.

Näytteenotto tapahtuu neulalla membraanin läpi ja yhtä membraania voidaan käyttää kahdeksan näytteen ottamiseen. Membraani on suunniteltu näyteneulan piston jälkeen sulkeutuvaksi ja kahdeksan käyttökerran jälkeen membraani on vaihdettavissa.