Ota yhteyttäTarjouspyyntö
Close
Tarjouspyyntö [ninja_forms id=1]
Close
08.10.2021 Uutiset

Colly Company yhdistyy osaksi YTM-Industrialia 1.11.2021

Colly Company Oy Ab yhdistyy YTM-Industrialiin liiketoimintakaupalla 1.11.2021 Avaa Selaimessa  

126 YTM logo 400px png    
Colly Company yhdistyy osaksi YTM-Industrialia Tiedote 1.10.2021

Colly Company Oy Ab yhdistyy YTM-Industrialiin liiketoimintakaupalla 1.11.2021, jonka jälkeen Colly Company Oy Ab:n nimi muuttuu YTM-Industrial Oy:ksi. Molemmat yritykset kuuluvat Indutrade-konserniin.

Yhdistymisen tavoitteena on vahvistaa asemaamme yhtenä Suomen johtavana teollisuuden ja prosessitekniikan myynti- ja jälkipalveluyrityksenä. Yhdistyminen mahdollistaa molemminpuolisia synergiaetuja niin tukitoimintojen kuin kattavamman myynti- ja palveluosaamisen sekä tuotevalikoiman osalta.

Molemmat yritykset saavat yhdistymisen myötä käyttöönsä lisää resursseja ja osaamista, mikä mahdollistaa vahvemman aseman markkinoilla ja vahvistaa yhtiön palvelukykyä. Lisäksi yhdistyminen tekee YTM-Industrialista vahvemman kumppanin toimittajillemme.

Colly Company tunnetaan erityisesti teollisuuden suodatustekniikkaratkaisuistaan, jotka linkittyvät saumattomasti YTM-Industrialin prosessitekniikkatiimin tuotteisiin, mittausteknologiaan ja voiteluratkaisuihin. Yhdistyminen on siten myös molempien yritysten sidosryhmille positiivinen uutinen.

Colly Companyn koko henkilöstö jatkaa YTM-Industrialissa vanhoina työntekijöinä. Colly-suodatustiimi keskittyy erityisesti maailman johtavan Pall-suodatusteknologian myyntiin, markkinointiin ja jälkimarkkinapalveluihin. Tämän lisäksi YTM-Industrialin edustukseen siirtyvät muun muassa WEH®, Straub, Saint-Cobain, UltraPure International, Azud, Durbal, Latty, Sartorius, Bühler, EM-Technik, Ultra Clean® ja Kest Technology edustukset.

Käytännön toimintojen osalta yhdistyminen sujuu vaivattomasti. Olemme toimineet samassa osoitteessa ja toimitiloissa jo useamman vuoden ajan. Säilytämme Colly Company nimen yrityksen aputoiminimenä. Henkilöstön puhelinnumerot pysyvät samoina. Sähköpostiosoitteet muuttuvat @ytm.fi päätteisiksi, mutta vanhat osoitteet toimivat vielä siirtymäjakson ajan.

Huomaattehan kuitenkin, että 1.11. alkaen Colly Company Oy Ab nimi, Y-tunnus ja laskutustiedot muuttuvat. Uudet laskutustiedot löydätte YTM:n verkkosivuilta.  

371 ytmcolly nelikentt%c3%a4 640px  
Lisätietoja antavat:  
Ari Numminen   Toimitusjohtaja
YTM-Industrial Oy
ari.numminen@ytm.fi
+358 40 635 0367  

Tommi Naski   Toimitusjohtaja
Colly Company Oy Ab
 tommi.naski@colly.fi
+358 50 442 4774  

Juha Kujala Toimitusjohtaja
Indutrade Oy
juha.kujala@indutrade.fi