Ota yhteyttäTarjouspyyntö
Close
Tarjouspyyntö [ninja_forms id=1]
Close

Biopure aseptiset liittimet ja komponentit

BioPure – korkealuokkaiset muovikomponentit aseptisiin tuotelinjoihin

BioPuren tuotteista löytyvät kustannustehokkaat kertakäyttöiset muovikomponentit puhtaisiin valmistusprosesseihin. Tuotteet soveltuvat myös GMP-lääkevalmistukseen. Kertakäyttökomponentit vähentävät validoinnintarvetta ja puhdistuskemikaalien käyttöä.

Tuotevalikoimasta löytyvät Bio Y™ – letkuliittimet, BioBarb™ letkuliitin / Tri-Clamp adapterit, BioClamp® – Tri-Clamp muovipannat, BioValve® virtauksen säätöventtiilit, FlatBioEndCap™ – sokeat laipat ja BioEndCap™ nupilliset sokeat laipat.
Komponentit ovat eränumeroituja ja jäljitettäviä ja tuotteiden kanssa kosketuksissa olevat komponentit valmistetaan DMF listatusta polypropeenista joka vastaa FDA ja USP Class VI and European Pharmacopoeia ohjeistuksia. Muovikomponentit voidaan steriloida autoklaavissa tai gammasäteilytyksellä.
BioPure tuotevalikoimasta löytyvät nyt myös kertakäyttöiset letkukokoonpanot sekä Bio Tube Applicator laite muovikomponenttien liittämiseen.

Kertakäyttöiset letkukokoonpanot ja komponentit voidaan toimittaa asiakkaan toivomusten mukaisesti ilman toistuvaa tilausprosessia ja minimitilausmääriä. Kokoonpanot toimitetaan valmiina käytettäväksi sisältäen dokumentoinnin. Kokoonpanot vastaavat cGMP:n käyttövaatimuksia ja validointistandardeita. Jokainen komponentti on myös täysin jäljitettävissä.

Bio-Tube applicator laite mahdollistaa kertakäyttökomponenttien yhdistämisen letkuihin ilman voitelua tai letkun vahingoittumista. Laite mahdollistaa toistuvan prosessin ja helpottaa cGMP: n noudattamista ja yksinkertaistaa validointia.