Ota yhteyttäTarjouspyyntö
Close
Tarjouspyyntö
Fields marked with an * are required
Close

Archive

 1. BioPure Technology

  Kommentit pois päältä artikkelissa BioPure Technology

  BioPure Technology Ltd on toiminut menestyksekkäästi vuodesta 1998 toimittaen maailmanlaajuisesti mm. BioPure liittimiä ja komponentteja laboratorioiden sekä lääke- ja bioteknologiateollisuuden prosesseihin. BioPure Technology suunnittelee, kehittää ja valmistaa korkealaatuisia komponentteja vaativiin puhtaan teollisuuden valmistuskohteisiin. Vuodesta 2014 BioPure Technology on toiminut Watson-Marlow Ltd:n tytäryhtiönä.

  Lue lisää Biopure-tuotteistamme täällä.

  Vieraile Biopuren sivuilla täällä.

 2. WEH®

  Kommentit pois päältä artikkelissa WEH®

  Saksalainen vuonna 1973 perustettu WEH® on ollut yli 40 vuoden ajan kansainvälisesti johtava pikaliittimien tuottaja. WEH® -pikaliittimiä käytetään kaasuteollisuudessa, jäähdytys- ja ilmastointilaitteissa sekä hengitysilmapulloissa. WEH® -tuotteet ovat todistetusti laadukkaasti muotoiltuja, helppokäyttöisiä, turvallisia ja luotettavia. Sitoutuneisuus erinomaiseen laatuun on tiiviisti sulautettu WEH®:in yrityskulttuuriin. Myös kestävän kehityksen periaatteet ovat osa liiketoimintaa – ympäristönsuojelusta turvallisuuteen.

  Lue lisää WEH®-tuotteistamme täällä.

  Vieraile WEH®:in sivuilla täällä. 

 3. Saint-Gobain Performance Plastics

  Kommentit pois päältä artikkelissa Saint-Gobain Performance Plastics

  Saint-Gobain Performance Plastics on johtava korkealaatuisten polymeerituotteiden valmistaja, joka palvelee lähes kaikkia suuria teollisuudenaloja kaikkialla maailmassa. Yritys toimittaa edistyksellisiä polymeerituotteita vaativimpiin teollisuuden kohteisiin, perustuen ainutlaatuisiin tuoteinnovaatioihin ja teknologiseen asiantuntemukseen.
  Saint-Gobain Performance Plastics on sitoutunut työskentelemään asiakkaidensa kanssa tarjoten ratkaisuja nykyisiin ja tulevaisuuden haasteisiin. Keskeisiä tekijöitä tulevaisuuden kannalta ovat materiaalien ja ratkaisujen suunnittelu ja valmistus.
  Tuotevalikoimiin kuuluvat letkut ja letkukokoonpanot, koneistetut ja valetut muovituotteet, silikonikomponentit ja kertakäyttötuotteet.

  Lue lisää Saint-Gobain -tuotteistamme täällä.

  Vieraile Saint-Gobainin sivuilla täällä.

 4. EM-Technik

  Kommentit pois päältä artikkelissa EM-Technik

  EM-Technik on yksi maailman johtavista korkealaatuisten erikoismuoviliittimien, letkujen ja yhteensopivien moduulikomponenttijärjestelmien valmistajista. Yrityksen tavoite on kehittää jatkuvasti laadukkaita tuotteita. Tuotteet valmistetaan Maxdorfissa Saksassa. Useat tytäryhtiöt ja edustajat Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa tarjoavat asiakkaille tukea ja konsultointia ulkomaisilla markkinoilla.

   

  Lue lisää EM-Technik -tuotteistamme täällä.

  Vieraile EM-Technikin sivuilla täällä. 

 5. Kest Technology

  Kommentit pois päältä artikkelissa Kest Technology

  KEST Technology on innovatiivinen huipputeknologiayritys, joka toimittaa aseptisia komponentteja biokemian, lääketeollisuuden ja elintarviketeollisuuden kohteisiin. KEST Technologyn tavoitteena on tukea asiakasta teknologisella osaamisellaan, jossa aseptiset tiedot ja säännökset ovat tärkeitä. Yrityksellä on yli 25 vuoden kokemus lääketeollisuudesta ja tavoitteena on tuottaa suorituskykyisiä ja käyttäjäystävällisesti muotoiltuja tuotteita. Kest Technology tarjoaa asiakkailleen korkeatasoista teknistä tukea sekä tuotteiden että käyttökohteiden osalta.

  Lue lisää KEST sekoitustekniikasta täällä.

  Lue lisää KEST aseptisista komponenteista täällä.

  Vieraile KEST:in sivuilla täällä. 

 6. LATTY International

  Kommentit pois päältä artikkelissa LATTY International

  LATTY International S.A. valmistaa liukurengas-, punos- ja tasotiivisteitä sekä tiivistetyökaluja, jotka soveltuvat lähes kaikkiin teollisuuden käyttökohteisiin. Käyttökohteita ovat mm. paperi-, kemian-, petrokemian-, elintarvike- ja lääketeollisuus sekä voimalaitokset ja kaivosteollisuus. LATTY-punostiivisteet sopivat erinoimaisesti pumppuihin, sekottimiin, venttiileihin, jauhimiin, luukkuihin ja oviin sekä pyöriviin akseleihin.

  Lue lisää LATTY-tuotteistamme täällä.

  Vieraile LATTY:n sivuilla täällä.

 7. DURBAL®

  Kommentit pois päältä artikkelissa DURBAL®

  DURBAL® on valmistanut nivelpäitä jo yli 70 vuoden ajan. Perheyritys toimii tällä hetkellä jo kolmannen sukupolven voimin. Nivelpäät varustettuna sisäänrakennetuilla kuulalaakereilla olivat alun perin käytössä ilmailuteollisuudessa, tuotemerkillä SCHLEGEL.

  Tänä päivänä DURBAL®- raskaan sarjan nivelpäät ja pallomaiset laakerit tunnetaan korkeasta laadusta, luotettavuudesta ja tarkkuudesta jokaisella teollisuuden alalla.

  Viime vuosina DURBAL® on yhä enemmän keskittynyt asiakaskohtaisten ratkaisujen ja erikoistuotteiden valmistamiseen. DURBAL®:in asiantuntemus on kehittynyt jatkuvasti mm. sorvauksen ja nivelöinnin alalla. Tätä kutsutaan Durbal:illa nimellä VISION TECHNOLOGY.

  Lue lisää DURBAL® -tuotteistamme täällä.

  Vieraile DURBAL®:in sivuilla täällä.

 8. Ultra Clean

  Kommentit pois päältä artikkelissa Ultra Clean

  Ultra Clean Tech on erikoistunut epäpuhtauksien hallintaan niille teollisuudenaloille, joille letkujen ja putkien kunnossapito on tärkeää . Ultra Cleanin tuotevalikoiman avulla pystytään ennalta ehkäisemään kalliita seisakkeja ja laite- sekä prosessihäiriöitä.
  Ultra Cleanin valikoimasta löytyy monipuolisesti tuotteita letkujen ja putkien puhdistamiseen sekä tulppaukseen, lisäksi Ultra Cleanilla on laaja repertuaari kosteutta poistavia ilmansuodattimia erilasiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin.

  Lue lisää Ultra Clean -tuotteistamme täällä.

  Vieraile Ultra Cleanin sivuilla täällä.

 9. Bühler Technologies

  Kommentit pois päältä artikkelissa Bühler Technologies

  Saksalaisen Bühler Technologiesin tuotevalikoima keskittyy ennaltaehkäisevään hydrauliikka ja kiertovoitelujärjestelmien huoltoon ja ylläpitoon useille eri toimialoille.Bühlerin yli 45 vuoden kokemus ja laaja tuotevalikoima mahdollistavat sopivan ratkaisun löytämisen kunkin asiakkaan räätälöityihin tarpeisiin.

  Lue lisää Bühler-tuotteistamme täällä.

  Vieraile Bühler Technologiesin sivuilla täällä.